Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
Vas és kertépítés: +36 30 400 8822
Építőanyagok: +36 30 865 5587
Kosár

Villas EG-4 F/K Extra vízszigetelő lemez, 10 m2/tekercs

Icopal Kft.
cikkszám: 68150913
hossz: 10 méter
Típus: SBS modifikált
Raktáron
Bruttó ár:
30 175 Ft / tekercs
3 018 Ft / m²
Áfa tartalom: 27%
tekercs

Bitumenes lemez tetők vízszigetelésére. Több rétegű rendszerekben alátét és közbenső lemez.

Bitumenes vízszigetelő lemez talajnedvesség és talajvíz elleni szigetelésre.

Bővebben
Termék leírás
Kiszerelés: 10m2/tekercs
 
Felülettömeg: 4,5 kg/m2
 
Bitumenes vízszigetelő lemez SBS-modifikált bitumennel, üvegszövet hordozón, felső felületén finomhomok hintéssel alsó felületen poliolefin fólia kasírozással alépítményi szigetelésekhez és többrétegű lapostető szigetlések alsó, vagy közbenső réteghez.
 
Felhasználási terület:
- Talajnedvesség és talajpára elleni szigetelésként egy rétegben, talajvíznyomás elleni szigetelésként két vagy több rétegben, valamint talajnedvesség és talajpára elleni szigetelések védőrétegeként egy rétegben forró levegős vagy lángolvasztásos ragasztással teljes felületen leolvasztva.
- Többrétegű csapadékvíz elleni vízszigetelések alsó rétegeként alkalmazható foltszerű, vagy teljes felületű lángolvasztásos ragasztással leolvasztva, vagy mechanikai rögzítéssel rögzítve.
 
Száraz, fedett helyen tárolandó, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védve. A tekercsek fektetve nem tárolhatók, és nem szállíthatók. A tekercsekkel megrakott raklapok nem rakhatók egymásra sem tároláskor, sem szállításkor. Szállításkor a raklapokat elmozdulás ellen rögzíteni kell, és biztosítani kell, hogy a tekercsek ne tudjanak megdőlni.
További termékek
Ajánlatkérés
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.