Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
+36 1 260 4487, +36 1 261 0920
Kosár

A gyeprács jelentőségét nem is feltétlen a nyári melegben, sokkal inkább az őszi esős időben értékelhetjük igazán. A segítségével növelhető a füves terület teherbíró képessége, miközben nem éri károsodás a növényzetet még a hézagokban sem. A csapadéknak és szennyvíznek lehetősége van elszivárogni a talajba, ezáltal a gyepszőnyeg gyalogosan és gépkocsival is biztonságosan járható. A Metalloglobus webáruházban minőségi termékek és kedvező műanyag-, valamint beton gyeprács árak várnak mindenkit: kérjen tőlünk ajánlatot!

Aco Self műanyag gyeprács
-5%
Aco Self műanyag gyeprács
1 270 Ft
1 207 Ft
Raktáron
db
Guttagarden gyeprács
-5%
Guttagarden gyeprács
991 Ft
941 Ft
Raktáron
db
KK Kavics Beton Dublin gyeprácskő 40x40
-5%
KK Kavics Beton Dublin gyeprácskő 40x40
744 Ft
707 Ft
Raktáron
db
KK Kavics Beton Dublin gyeprácskő 60x40
-5%
KK Kavics Beton Dublin gyeprácskő 60x40
1 231 Ft
1 169 Ft
Raktáron
db

Beton és műanyag gyeprács a Metalloglobus kínálatában: miért érdemes minket választani?

Kiváló minőségű gyeprácsok közül válogathat

Termékeink minőségét illetően nem ismerünk kompromisszumot, ezért csakis a legmagasabb színvonalat képviselő beszállítókkal tartjuk a kapcsolatot. Minden beérkező gyeprácsot személyesen ellenőrzünk, így nyugodt szívvel kínáljuk őket ügyfeleinknek. Forgalmazott plasztik és beton fűrács típusaink nagy teherbíró képességgel rendelkeznek, nem csúszkálnak és nem emelkednek fel a támfelületről – más szóval maximálisan lehet rájuk számítani. Hosszútávon ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így mind lakossági, mind közterületi felhasználásra egyaránt alkalmasak.

Többféle típusú gyeprács is elérhető

Kínálatunkból beszerezhető gyeprács beton és műanyag típusban is, hogy minden ügyfelünk megtalálhassa a számára ideális kialakítást. A betongyeprács a puha fűben megbízható támaszként működik, így a gyepszőnyeg még a hosszantartó esőzések idején is terhelhető gyalogosan vagy gépkocsival is. Egy DUBLIN beton gyeprácskő fagyálló, fokozottan sóálló, szerkezeti integritása pedig hosszú évekig nem szenved csorbát.

A gyeprács műanyag változatok szintén kiváló statikai mutatókkal büszkélkedhetnek, amelyekre sokáig lehet számítani. Különleges kamra kialakításuk nagy teherbírást tesznek lehetővé, csekély súlyuknak köszönhetően pedig szállításuk könnyen megoldható. A gyártáshoz felhasznált prémium műanyagok nem szívják el a nedvességet a talajtól, így az meleg évszakokban sem szárad ki. A gyeprács lapok egyszerűen egymáshoz illeszthetők, a zöldterület létrehozása után a felületüket teljesen befedi a gyep.

Kedvező beton és műanyag gyeprács ár

Cégünk egyik kiemelt célja, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Ennek érdekében mindig törekszünk arra, hogy webáruházunkban mind a műanyag, mind a beton gyeprács ára korrekt és megfizethető legyen. A végső összeget befolyásolja többek között a termék típusa és a megrendelt mennyiség is – azonban minden esetben elmondható, hogy az összes plasztik és beton gyeprácskő ár mellé prémium minőség párosul.

Szupergyors országos kiszállítás

Ha Önt a kiváló minőség és a kedvező műanyag vagy beton gyeprács ár még nem győzte volna meg, mindezek tetejébe szupergyorsan ki is szállítjuk termékeinket. Az ajánlattételt követően rögtön elkezdjük összeállítani gyeprács megrendelését, majd mihamarabb megszervezzük a fuvart az ország bármelyik pontjára. Amennyiben tőlünk szerzi be anyagigényét, nem kell majd hosszú heteket várnia annak megérkezésére – forgalmazott árucikkeinket mindössze pár munkanapon belül kiszállítjuk a megadott címre.

Metalloglobus: fém- és építőtermékek minden mennyiségben

Csapatunk azt szeretné, ha minden ügyfelünk egy helyről, gyorsan be tudja szerezni teljes anyagszükségletét projektjéhez vagy vállalkozásához. Kínálatunkat ezért folyamatosan bővítjük, aminek köszönhetően napjainkra több száz prémium fém- és építőipari termék gazdagítja palettánkat. Betonacélok, zártszelvények, idom- és rúdacélok, térkövek, kerti lapok, kerítések/falazatok/támfalak, lakossági vízelvezető rendszerek, vízszigetelési kellékek, áthidalók, hideg- és melegburkolási eszközök és rengeteg egyéb árucikk megvásárolható webshopunkból. Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, kollégáink pedig rövid időn belül megkeresik Önt egy személyre szabott ajánlattal!

Megválaszolatlan kérdései lennének termékeinket vagy szolgáltatásainkat illetően? Akkor keresse bizalommal kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!

Ajánlatkérés