Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
+36 1 260 4487, +36 1 261 0920
Kosár

Minden épület legnagyobb ellensége a víz, akár felülről, akár alulról érkezik. Épp ezért mindenképpen gondoskodni kell valamilyen szigetelésről, különben az építmény elkezd vizesedni. A víz elleni védekezés bevált és hatékony módszere a bitumenes szigetelés, amelynek egyik változata a bitumenes lemez. Webáruházunkban több neves gyártó bitumenes lemezeit szerezheti be remek ár-érték arányban: tekintse meg termékeinket!

Guttabit V3 APP modifikált lemez, 10 m2/tekercs
-5%
Guttabit V3 APP modifikált lemez, 10 m2/tekercs
12 192 Ft
11 582 Ft
Raktáron
tekercs
Guttabit VA4 APP modifikált lemez, 10 m2/tekercs
-5%
Guttabit VA4 APP modifikált lemez, 10 m2/tekercs
17 932 Ft
17 036 Ft
Raktáron
tekercs
ICOLEP L 30 Elasztomer öntapadó bitumenes vízszigetelő lemez
ICOLEP L 30 Elasztomer öntapadó bitumenes vízszigetelő lemez
 
Ajánlatkérés
Villas E-PV-4 F/K Extra vízszigetelő lemez, 10 m2/tekercs
Villas E-PV-4 F/K Extra vízszigetelő lemez, 10 m2/tekercs
31 255 Ft
Raktáron
tekercs
Villas E-PV-4 S/K Extra vízszigetelő lemez, 10 m2/tekercs
Villas E-PV-4 S/K Extra vízszigetelő lemez, 10 m2/tekercs
31 255 Ft
Raktáron
tekercs
Villas EG-4 F/K Extra vízszigetelő lemez, 10 m2/tekercs
Villas EG-4 F/K Extra vízszigetelő lemez, 10 m2/tekercs
31 255 Ft
Raktáron
tekercs

Bitumenes lemez szigetelés a Metalloglobus kínálatában: miért jár jól, ha minket választ?

Minőségi bitumen tekercs felhozatal

A Metalloglobus webáruház kínálatában fokozott figyelmet fordítunk beszállítóink kilétére. Csakis elismert és tapasztalatban is bizonyított gyártók termékeit forgalmazzuk, mint pl. Villas, Icopal vagy Gutta. Ezen bitumenes lemezek nagyon jó mérettartással és mechanikai tulajdonságokkal bírnak, ezért többfajta szigetelési feladathoz is kiválóan alkalmazhatók.

Nagyfokú szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Cégünk immár csaknem egy évszázada állandó országos jelenléttel büszkélkedhet, és több, mint 30 éves építőipari tapasztalattal rendelkezünk. Ez idő alatt számtalan projekt sikeres lebonyolítását tudtuk hatékonyan segíteni kiváló ár-érték arányú termékeinkkel. Emellett folyamatosan kutatjuk az új, korszerűbb építészeti megoldásokat is, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni a hazai piacot.

Bitumenes lemez kiszállítás rövid idő alatt

A bitumenes lemezek 10m2/tekercs kiszerelésben vásárolhatók meg webáruházunk virtuális polcairól. Termékeinket raktáron tartjuk, így roppant gyors kiszállítást tudunk garantálni ügyfeleinknek. Nem kell heteket várnia ahhoz, hogy megrendelése megérkezzen rendeltetési helyére – kínálatunkban igényelhető összes bitumenes tekercs mindössze pár munkanapon belül már érkezik is a megadott címre.

Metalloglobus: építőiparban otthon vagyunk

Amennyiben Önnek nem csupán bitumenes szigetelési lemezre van szüksége projektje megvalósításához, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Cégünk több ezer prémium minőségű építőipari terméket forgalmaz, amelyek kedvező áron megvásárolhatók. Betonacélok, zártszelvények, hegesztett síkhálók, térkövek, kerti lapok, vakolatok, glettek, tetőcserepek, csemperagasztók és számtalan egyéb árucikk várja a felhasználókat, viszonteladókat, beszállítókat, tervezőket és kivitelezőket egyaránt.

Korrekt bitumenes lemez ár

Webáruházunkban termékeink kiváló minőségéhez kedvező modifikált bitumenes lemez ár dukál. Célunk ugyanis, hogy kiváló ár-érték arányú bitumenes lemezekkel szolgáljuk ki a hazai építőipar szereplőit. Hogy pontosan mennyibe kerül egy bitumenes vízszigetelés, az elsősorban a szigetelni kívánt terület méreteitől, a rétegek számától, valamint a szigetelés típusától függ. Amiben azonban biztos lehet, hogy webáruházunkban a munkálataihoz szükséges valamennyi bitumen lemez korrekt áron áll az Ön rendelkezésére.

A bitumenes vízszigetelő lemez előnyei

 • Modern és biztonságos vízszigetelési technológia
 • Változatos felhasználási lehetőség szigetelések tekintetében
 • Biztosított rétegvastagság
 • Hosszú élettartammal rendelkeznek
 • Szigeteléstípusokhoz igazodó választék
 • Kedvező ár-érték arányú vízszigetelő lemez
 • Folyamatosan ellenőrzött szigetelési technológia

A bitumenes lemez alkalmazási területe

 • Lapostetők csapadékvízzel szemben történő szigetelése
 • Meglévő lapostető szigetelés felújítása
 • Mélyépítmények és pincék szigetelése
 • Teraszok, padlók szigetelése
 • Fordított rétegrendű lapostetők szigetelése
 • Zöldtetők szigetelése
 • Hidak szigetelése

A bitumenkeverék tulajdonságai alapján milyen típusai vannak a modifikált bitumenes lemeznek?

APP modifikált bitumenes lemez (attaktikus polipropilén): jó öregedésállósággal rendelkező, könnyen bedolgozható, rugalmas bitumen. Téli és nyári időjárás esetén is ideálisan alkalmazható, mivel a melegben sem lágyul fel.

SBS modifikált bitumenes lemez (stirol-butadén-stirol): az APP-s keveréknél jóval lágyabb, elasztikusabb bitumenes lemez. Kiváló öregedésállósági tulajdonságokkal rendelkezik – téli szigetelési feladatokhoz kiválóan alkalmazható, miután a hidegben sem veszíti el rugalmasságát.

Bitumenes lemez helyes beépítése

A bitumenes lemezeket csakis sima, száraz, tiszta és egy bitumenes alapozóval kellősített felületre lehet fektetni – miközben betartjuk a bitumenes vízszigetelő technológiát. A bitumenes lemez fektetése alkalmával olvadásig fel kell melegíteni annak alsó részét egy lánghegesztő segítségével. A szigetelőanyag ugyanis az így keletkezett olvadékkal fog hozzáragadni a felülethez.

Amikor átfedéseket szeretnénk elkészíteni, mindig kell hagyni egy minimális (nagyjából 1 cm) kifolyást a biztos összedolgozásért. Így tudjuk ugyanis biztosítani a teljes felületen történő tapadást az alsó bitumenes lemez átfedéséhez. A kifolyást utólag el lehet takarni palaőrleménnyel. Arra ügyeljünk, hogy az oldalirányú átfedés minimum 10 cm, míg hosszirányban legalább 15 cm legyen. 

Többrétegű bitumenes vízszigetelésnél az első réteget követő összes többi réteget teljes felületű hegesztéssel fektessük, és 1/2 lemezszélességgel eltolva építsük be azokat. Nagyon fontos, hogy az átfedések lapolása ne legyen a lejtés irányával ellentétes.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Akkor bátran lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, szívesen segítenek!

Ajánlatkérés