Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
+36 1 260 4487, +36 1 261 0920
Kosár

Kategóriák

Egy új szerkezet építésénél a hőszigetelés mellett nagy hangsúlyt kell fektetni a nedvesség elleni védekezésre is. A vízszigetelés általában a költségek körülbelül 5%-át teszi ki, miközben az utólagos reklamációknak legalább a 90%-át. Ezért az építményt és annak egyes részeit védeni kell a víz és a nedvesség különböző káros hatásaival szemben. A Metalloglobus webáruház bitumenes, műanyagos és kenhető anyagszigetelések széles választékával várja ügyfeleit: tekintse meg kínálatunkat!

Bitumenes lemez
Bitumenes lemez (6)
Bitumenes lemez (6)
Kellősítők, bevonatok, kenhető szigetelések
Kellősítők, bevonatok, kenhető szigetelések (2)
Kellősítők, bevonatok, kenhető szigetelések (2)

Vízszigetelés a Metalloglobus termékeivel: miért érdemes minket választani?

Prémium kategóriás vízszigetelő anyagok

Az építőiparban a nem megfelelő alapanyag használata nemcsak rengeteg anyagi kárt okozhat, hanem személyi sérülést is. Cégünk ezért nem ismer semmilyen kompromisszumot, ha termékeink minőségéről van szó. Stabil kül- és belföldi beszállítói háttérrel rendelkezünk, akik az évek alatt bizonyították számunkra megbízhatóságukat. Olyan elismert márkák közül válogathat, mint pl. Icopal, Villas, Gutta vagy Mapei vízszigetelés – termékeikkel tartós és biztos nedvesség elleni védelem biztosítható minden épület számára.

Vízszigetelés kiváló ár-érték aránnyal 

Amellett, hogy vízszigetelő termékeink prémium minőséget képviselnek, igyekszünk azokat minél kedvezőbb áron biztosítani vásárlóinknak. Hisszük ugyanis, hogy csakis kiváló ár-érték arányú szigetelőanyagok forgalmazásával lehet fenntartani és ápolni kereskedelmi kapcsolatainkat. A vonzó árak mellett különféle engedményrendszerek is elérhetőek nálunk, valamint személyre szabott, rugalmas fizetési kondíciókra számíthat.

Villámgyorsan kiszállítjuk megrendelését

Ha unja már, hogy megrendelésére napokat – vagy akár heteket – kell várnia, akkor szerezze be tőlünk szigetelőanyagát! A Metalloglobus webáruházon vásárolt termékek mindössze pár munkanapon belül megérkeznek a megadott címre. Kiterjedt raktárkészletünkből villámgyorsan tudjuk indítani a csomagokat, így Ön is projektje ütemtervének megfelelően haladhat munkálataival.

Rengeteg egyéb építőipari terméket is beszerezhet egy helyen

Egy új ház vagy egy még nagyobb komplexum építéséhez rengeteg építőanyagra van szükség – cégünk üzleti célja között szerepel ezek teljeskörű biztosítása ügyfeleinek. Ön a teljes anyagigényét, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat is egy helyről, egy kézből szerezheti be tőlünk. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben betonacélra, acélcsövekre, áthidalókra, vakolatokra, hő- és hangszigetelési termékekre, falazóhabarcsra vagy akár gipszkartonra lenne szüksége. Webáruházunkon keresztül a nap 24 órájában megrendelhetők építőipari termékeink.

Vízzáró szigetelés: hol van rá szükség?

A vízszigetelés egy igen komoly szakértelmet megkövetelő tevékenység, amely több típusban és fázisban végezhető el. Ezért mindenképp szakemberhez kell fordulni, aki egy pontos állapotfelmérést követően hatékonyan és profin kivitelezi az épület vízszigetelését.

A beton vízszigetelés a nedvességhatások alapján két fő csoportra osztható: a használati, valamint az üzemi vízre. Előbbi kategóriába sorolhatók azok a vizek, amelyek bizonyos helyiségek (pl. fürdő, konyha stb.) vagy épületrészek időszakos használatakor keletkeznek. Ebben az esetben a nedvességterhelés nem ipari mértékű, és nincsenek szennyezőanyagok sem.

A másik csoportba tartozó üzemi vizek összefüggésben vannak a telepített technológiával. Más szóval, az épület rendeltetésszerű használatából fakadóan vannak jelen, pl. uszoda, kazánház, textilipar stb. A használati vízzel ellentétben ennél a típusnál jelentős mértékű szennyezőanyagokat tartalmaz.

A vízszigetelés típusai

Bitumenes szigetelés: a bitumenek egyik legfontosabb tulajdonságai a hidegen hajlíthatóság, a nyújthatóság, valamint a lágyuláspont. Előnye a bitumenemulziónak, hogy nedves felületen is alkalmazhatóak, illetve felhordható melegítés nélkül is az adott felületre. Az oldószeres bitumenmázak leginkább a bitumenes lemezszigetelésnél használatosak. A vízszigetelés leggyakrabban alkalmazott anyaga a bitumenes lemez.

Műanyagos szigetelés: technikai fegyelem mellett már egy rétegben is alkalmazható, amely jelentősen megkönnyíti a vízszigetelés folyamatát.

Kenhető szigetelés: ide tartoznak a különféle anyagszigetelések, vegyi anyagok, fémlemezek, bevonatok, telítőanyagok, illetve pórusos javító vakolatok. Az esetek nagy részében kenéssel vagy szórással lehet felvinni a bevonatot a felületre.

További kérdései merültek fel termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Akkor keresse bátran segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!

Ajánlatkérés