Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
+36 1 260 4487, +36 1 261 0920
Kosár

A tető otthonunk legfontosabb eleme – ha valamelyik része meghibásodik, az ingatlan belső tere elkerülhetetlenül súlyos károkat fog szenvedni. Ezért a megbízható tetőfedéshez mindenképp strapabíró tetőcserép szükséges, amelynek nem utolsó sorban dekoratívnak is kell lennie. A Metalloglobus webáruházban prémium Wienerberger és Terrán kerámia és beton tetőcserepek kínálatból válogathat. Kiváló minőség, villámgyors országos kiszállítás, kedvező tető cserép árak: tekintse meg termékeinket!

LEIER BETON ALAPCSERÉP GRANITE  FEKETE
LEIER BETON ALAPCSERÉP GRANITE FEKETE
429 Ft
Raktáron
db
LEIER beton alapcserép Toscana fekete
LEIER beton alapcserép Toscana fekete
404 Ft
Raktáron
db
LEIER beton alapcserép Toscana mogyoró
LEIER beton alapcserép Toscana mogyoró
404 Ft
Raktáron
db
TERRÁN beton alapcserép Renova Plus
TERRÁN beton alapcserép Renova Plus
469 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db
TERRÁN beton alapcserép Rundo Elegant
TERRÁN beton alapcserép Rundo Elegant
518 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db
TERRÁN beton alapcserép Synus Colorsystem
TERRÁN beton alapcserép Synus Colorsystem
469 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db
TERRÁN beton alapcserép Synus Elegant
TERRÁN beton alapcserép Synus Elegant
489 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db
TERRÁN beton alapcserép Zenit Resistor
TERRÁN beton alapcserép Zenit Resistor
629 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db
TONDACH  alapcserép Bolero FusionColor
TONDACH alapcserép Bolero FusionColor
545 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db
TONDACH  alapcserép Inspira Fusion Protect
TONDACH alapcserép Inspira Fusion Protect
808 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db
TONDACH  alapcserép Twist FusionColor
TONDACH alapcserép Twist FusionColor
545 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db
TONDACH  ívesvágású alapcserép Kékes
TONDACH ívesvágású alapcserép Kékes
356 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db
TONDACH  ívesvágású alapcserép Pilis
TONDACH ívesvágású alapcserép Pilis
356 Ft
Gyártói visszaigazolás alapján
db

Tetőcserép a Metalloglobus webáruházban: miért érdemes tőlünk beszereznie anyagigényét?

MINŐSÉGI TETŐCSERÉP VÁLASZTÉK

Termékportfóliónk összeállításánál mindig a minőséget tekintettük elsődleges prioritásnak. Virtuális polcainkon Terrán és Wienerberger cserepeket forgalmazzuk, amelyek híresek hosszú élettartamukról és stabil szerkezetükről. Ellenálló, kemény felületüknek és kiváló kopásállóságuknak köszönhetően hatékony védelmet nyújtanak szélsőséges időjárási körülmények között is.

DEKORATÍV KERÁMIA ÉS BETONCSERÉP KÍNÁLAT

Webáruházunkban változatos tetőcserép kínálatból válogathatnak vásárlóink. Termékeink elérhetők hullámos és sík típusban is, négyzetalakú vagy ívesvágású kivitelben. Emellett színválasztékunk is figyelemre méltó, pl. meggypiros, antracit, zöld, bordó, sötétbarna, fekete és egyéb árnyalatok.

TETŐCSEREPEK SZÉLSEBES KISZÁLLÍTÁSSAL

Ha Ön sürgősen szüksége lenne a kinézett cserepekre, akkor a legjobb helyen jár! A Metalloglobus webáruházban leadott rendeléseket szupergyorsan, átlag pár munkanapon belül kiszállítjuk az ország bármelyik pontjára! Egyes termékeket gyártói visszaigazolás alapján tudunk küldeni, azonban ebben az esetben sem kell majd hosszú heteket várnia anyagigényére – mindössze néhány extra munkanap türelmét kérjük.

KEDVEZŐ BETON ÉS KERÁMIA TETŐCSERÉP ÁRAK

Hogy pontosan mennyibe kerül a tetőcserép ára, az függ az adott elem méretétől, kialakításától, a rendelt mennyiségtől valamint a márkától. Kínálatunkban az összes tetőcserép ár megtalálható a termék alatt – egy betoncserép ár és egy kerámia cserép ár között előbbi szokott lenni némileg kedvezőbb. Cégünk minden alkalommal törekszik a rugalmas árképzésre, hogy Ön egy remek üzletet köthessen nyélbe.

TÖBB, MINT 10.000 FÉM- ÉS ÉPÍTŐIPARI TERMÉK

A Metalloglobus immár több, mint 30 éve szolgálja ki a hazai piacot minőségi fém- és építőipari termékekkel. Legyen Önnek idom és rúdacél, zártszelvény, térkövek, kerti lapok, gyeprács, vakolatok, csemperagasztók, vízszigetelési kellékek, áthidalók vagy egyéb anyagigénye, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. 10.000-nél is több termék közül válogathat projektjéhez, amelyek mind kiváló ár-értékaránnyal rendelkeznek.

MILYEN SZEMPONTOKAT VEGYÜNK FIGYELEMBE TETŐCSERÉP VÁLASZTÁSKOR?

Ha nem ismerjük ki magunkat a tetőcserepek világában, könnyen elbizonytalanodhatunk vásárlás során. A választást nagyban megkönnyítheti, ha megkérdezünk egy szakképzett embert a témában. Előtte azonban érdemes legalább 3 dolgot tisztázni magunkban, hogy utóbb még könnyebb legyen a tetőcserép vásárlás folyamata:

MILYEN ANYAGBÓL LEGYEN A TETŐCSERÉP?

Legelőször is azt érdemes tisztázni, hogy beton cserép, vagy inkább kerámia cserép mellett tesszük le a voksunkat. Mind a két anyag mellett szólnak hatásos érvek - a kerámia termék például hosszú élettartamú, jó hő- és hangszigetelő, saválló és porózus szerkezetű. A beton változat pedig nagy teherbírású, ellenálló a környezeti hatásokkal szemben és kiváló vízzárósággal rendelkezik.

A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy általában szimpátia alapján szoktak dönteni. Ha van kedvelt márkánk, az már eleve adhat egy támpontot: a Terrán például tipikusan beton tetőcserép gyártó vállalat, míg a Wienergerger által előállított Tondach típus kifejezetten egy kerámia tetőcserép.

MILYEN SZÍNŰ CSEREPET SZERETNÉNK?

Miután sikerült kiválasztani a cserép anyagát, a következő lépés a tetőcserép színének meghatározása. Ebben az esetben mindenkinek az egyéni ízlése a mérvadó. Ugyanis még a világ legjobb szakembere sem fog tudni minket rábeszélni a neki tetsző árnyalatról, ha nekünk nem tetszik.

MENNYIT VAGYUNK HAJLANDÓK ÁLDOZNI RÁ?

Ha dőlőre jutottunk a tetőcserép színét és anyagát illetően, végsőként érdemes számot adni a cserepekre szánt anyagiakról is. Sokszor ugyanis az ízlésünknek megfelelő termék kiválasztásának pont költségvetésünk szokott határt szabni. A beton cserép árak és a kerámia cserép árak között a gyártási technológiából adódóan általában utóbbi valamivel költségesebb.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!

Ajánlatkérés