Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
+36 1 260 4487, +36 1 261 0920
Kosár
Aljzatkiegyenlítő, padlókiegyenlítő

Amennyiben kisebb-nagyobb hibákat tapasztalunk a padló egyenességében, úgy szükséges kiegyenlíteni a felületet. Erre a feladatra a legalkalmasabb megoldás aljzatkiegyenlítő. Webáruházunkban elismert gyártók termékei közül válogathat, amelyekre megfelelő minőségben helyezhető el a burkolat, parketta vagy padlószőnyeg. CEMIX és Mapei építőanyag választék, kedvező aljzatkiegyenlítő árak, országos kiszállítás pár munkanapon belül: rendeljen tőlünk még ma!

CEMIX NivoBond 3-15 padlókiegyenlítő
-5%
CEMIX NivoBond 3-15 padlókiegyenlítő
4 540 Ft
4 313 Ft
Nincs raktáron
zsák
CEMIX NivoPlus 3-15 padlókiegyenlítő
-5%
CEMIX NivoPlus 3-15 padlókiegyenlítő
5 366 Ft
5 097 Ft
Raktáron
zsák
CEMIX NivoSP 0-20 padlókiegyenlítő
-5%
CEMIX NivoSP 0-20 padlókiegyenlítő
5 302 Ft
5 037 Ft
Nincs raktáron
zsák
CEMIX NivoSP 10-30 padlókiegyenlítő
-5%
CEMIX NivoSP 10-30 padlókiegyenlítő
5 048 Ft
4 796 Ft
Nincs raktáron
zsák
Mapei Nivoplan szürke 25 kg
Mapei Nivoplan szürke 25 kg
 
Ajánlatkérés
Mapei Ultraplan  aljzatkiegyenlítő 23 kg
Mapei Ultraplan aljzatkiegyenlítő 23 kg
 
Ajánlatkérés
Mapei Ultraplan Eco aljzatkiegyenlítő 23 kg/zsák
Mapei Ultraplan Eco aljzatkiegyenlítő 23 kg/zsák
 
Ajánlatkérés
Mapei Ultraplan Maxi aljzatkiegyenlítő szürke 25 kg/zsák
Mapei Ultraplan Maxi aljzatkiegyenlítő szürke 25 kg/zsák
 
Ajánlatkérés
Mapei Ultraplan Renovation 25 kg/zsák
Mapei Ultraplan Renovation 25 kg/zsák
 
Ajánlatkérés

Aljzatkiegyenlítő a Metalloglobus webáruházban: ezért érdemes tőlünk rendelnie

Ellenőrzött minőségű aljzatkiegyenlítő kínálat

Forgalmazott termékeink tekintetében nagy hangsúlyt fektetünk azok kifogástalan színvonalára. Ezért minden beszállított CEMIX és Mapei aljzatkiegyenlítő átesik egy előzetes ellenőrzésen, emellett előtérbe helyezzük a vásárlói visszajelzéseket is. Mind termékeink, mind szolgáltatásaink javítása érdekében folyamatosan keressük a fejlesztési lehetőségeket és minősítjük beszállítóinkat is. Célunk, hogy minden ügyfelünk számára kiváló minőségben biztosíthassuk komplett anyagigényüket, melyet egy helyről tudjanak beszerezni.

Aljzatkiegyenlítők többféle típusban

Virtuális polcainkon igyekszünk minél szélesebb aljzatkiegyenlítő választékot biztosítani, hogy mindenki megtalálhassa építési projektjéhez a legjobb megoldást. Webáruházunkban 25 kg-os kiszerelésben elérhetők termékeink, amelyek különböző típusokban – pl. Eco, Maxi, Renovation, Nivoplan, Ultraplan stb. - állnak rendelkezésre vásárlóink számára. Ön kül- és beltérre is alkalmas, gyors szilárdulású aljzatkiegyenlítők között válogathat, amelyek egyszerűen felhordhatók a kívánt felületre. Forgalmazott simítóhabarcs kínálatunk műszaki adatai bővebben a termékre kattintva olvashatók.

Kedvező aljzatkiegyenlítő ár

A Metalloglobus csapata igyekszik minden ügyfele számára jutányos feltételekkel kínálni forgalmazott építőanyagait. Webshopunkban az aljzatkiegyenlítő ára hazai viszonylatban igen kedvező, miközben nem kell kompromisszumot kötni a kiváló minőség tekintetében. Ráadásul amellett, hogy versenyképes összegért elérhetők termékeink, csábító engedményrendszert és fizetési kondíciókat is biztosítunk.

Gyors országos padlókiegyenlítő kiszállítás

Egy építkezési vagy felújítási projektnél különösen fontos a határidők pontos betartása. Ehhez hozzátartozik az is, hogy az építőelemek időben megérkezzenek rendeltetési helyükre. Cégünk csaknem 4000 m2 fedett raktárral és 20 ezer m2-es szabad tárolókapacitással rendelkezik, így nem okoz gondot aljzatkiegyenlítő termékeink szupergyors kiszállítása. Raktáron lévő termékeinket már másnap útjára indítjuk, de az általunk előrendelt anyagok esetében sem kell hosszú heteket várnia. Amennyiben tőlünk szerzi be aljzatkiegyenlítő habarcsát, átlagosan pár munkanap szállítási idővel kell számolnia.

Metalloglobus: 30 éves építőipari tapasztalat

Cégünk csaknem egy évszázados állandó országos piaci jelenléttel büszkélkedhet, ebből legalább 30 évet az építőipar szolgálatában. Szakértő csapatunkra minden körülmények között számíthat, amennyiben Önnek korszerű építési megoldásokra lenne szüksége. Kínálatunk több ezer minőségi építőanyagot és acélterméket tartalmaz: acélgerendák, idom- és rúdacélok, acélcsövek, betonhálók- és betonvasak, zártszelvények, vakolatok, vízszigetelési kellékek, homlokzati hőszigetelő rendszerek, színezők, gipszkarton rendszerek, cement és esztrichbeton, hideg- és melegburkolási eszközök és még sorolhatnánk. Minden vásárlónkat személyre szabott, rugalmas árképzéssel, egyedi ügyfélkezeléssel, valamint különféle projektfinanszírozási lehetőségekkel várunk – a részletekért keresse kollégáinkat.

Az aljzatkiegyenlítés menete:

  • Legelőször is portalanítsuk a kiegyenlíteni kívánt felületet.
  • A kiálló darabokat távolítsuk el egy spaklival, majd porszívózzuk újra.
  • A falak alsó részeit takarjuk le, és tegyük ugyanezt a bútorokkal vagy padlószegélyekkel is.
  • Ezután következhet az aljzatkiegyenlítő felvitele hengerrel vagy ecsettel.
  • Keverjük össze a terméket vízzel a használati utasítás szerint.
  • Terítsük el az anyagot – egyszerre mindig csak annyit, amennyit elérünk karjainkkal.
  • Szintezzük a felületet egy glettvas vagy simító segítségével.
  • Szaladjunk végig az egészen egy tüskés hengerrel, hogy eltüntessük a beszorult buborékokat.
  • A száradás után nézzük át a végeredményt – az utólagos hibákat sűrűbbre kevert aljzatkiegyenlítő segítségével töltsük ki.

További kérdései lennének? Ez esetben lépjen kapcsolatba szakértő kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés