Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
+36 1 260 4487, +36 1 261 0920
Kosár

Kategóriák

A jó minőségű falazóanyag minden építkezés elengedhetetlen elemei. Az egyes típusok sajátosságai határozzák meg egy épület minőségét és tulajdonságait, ezért alaposan fontoljuk meg a választást. A Metalloglobus webáruházban Ön falazóhabarcsok, valamint beton, tégla és Ytong termékek széles kínálatából válogathat. Prémium gyártók, kedvező falazóanyag árak, gyors kiszállítás: rendeljen még ma!

Falazóhabarcsok
Falazóhabarcsok (9)
Falazóhabarcsok (9)
Kerámia falazóelemek
Kerámia falazóelemek (15)
Kerámia falazóelemek (15)
Pórusbeton és mészhomoktégla
Pórusbeton és mészhomoktégla (16)
Pórusbeton és mészhomoktégla (16)
Beton zsalukövek
Beton zsalukövek (8)
Beton zsalukövek (8)

Falazóanyag a Metalloglobus kínálatában: miért érdemes tőlünk beszereznie anyagigényét?

Minőségi falazóanyagok közül válogathat

Egy falazóanyag esetében a különösen fontos a kiváló minőség, ezért e tekintetben cégünk nem ismer kompromisszumot. Termékeinket csakis a szakmán belül is elismert beszállítóktól szerezzük be, akikkel már hosszú ideje bizalmi partnerséget ápolunk. Emellett folyamatosan ellenőrizzük a beszállított anyagokat, a termelési eszközöket, az emberi erőforrásokat, valamint a fejlesztési lehetőségeket. Szolgáltatásaink színvonalának növelése érdekében vállalkozásunk ISO 9001:2000 szabványt kielégítő minőségbiztosítási rendszerrel működik. Így tudjuk a legjobban biztosítani vevőkörünk igényeinek mind teljesebb biztosítását, legyenek viszonteladók, beszállítók, tervezők, kivitelezők vagy felhasználók.

Számos falazóanyag típus elérhető

Kínálatunkban Ön számos falazóanyag közül választhatja ki a projektjéhez szükséges fajtát: falazóhabarcsok, kerámia falazóelemek, pórusbeton- és mészhomoktégla, valamint beton zsalukövek is megvásárolhatók. Olyan nívós gyártók termékeivel találkozhat nálunk, mint pl. CEMIX, Silka, Ytong, Leier vagy Wienerberger, amelyek híresek minőségükről és hosszú élettartamukról. Miután számos méretben és mennyiségi kiszerelésben elérhetők falazóanyagjaink, ezért ajánljuk figyelmébe bal oldalon található szűrőnket! Mindössze pár kattintással rendezze az árucikkeket a kívánt paraméterek szerint, így csak az Ön számára releváns építőanyagok maradnak az oldalon.

Gyors falazóanyag kiszállítás az ország bármelyik pontjára

Egy építkezés során roppant kritikusak a határidők, különben rengeteg időt és pénzt dobhatunk ki az ablakon. Csapatunk mindent elkövet, hogy Önnek időben rendelkezésre álljon az összes falazóanyag projektjéhez! Amennyiben tőlünk rendeli meg anyagigényét, mi gondoskodunk annak pontos és biztonságos kiszállításáról. Tekintélyes raktárkészletünknek köszönhetően nem kell majd hosszú heteket várnia megrendelésére – mindössze pár munkanapon belül már el is kezdheti a munkálatokat.

Széles építőanyag- és acéltermék kínálat

Nem titkolt célunk, hogy minden ügyfelünk számára biztosítsuk a minőségi alapanyagokat és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat egy helyen. A Metalloglobus webáruház virtuális polcain Ön a teljes építőanyag szükségletét beszerezheti: betonvasak, acélgerendák, zártszelvények, acéllemezek, idom- és rúdacélok, kert és mélyépítési termékek, áthidalók, hideg- és melegburkolási kellékek, gipszkarton rendszerek, bitumenes lemezek, hő-, hang- és vízszigetelési építőanyagok stb. Válogasson kedvére kínálatunkban!

Melyek a legnépszerűbb falazóanyagok?

Beton

A beton egy igen népszerű építőanyag, különösen a többlakásos társasházak, valamint az ipari és közösségi épületek esetében. Kiváló teherbírásának és földrengésállóságának köszönhetően biztonságos otthonok építhetők belőle, amelyek évtizedekig képesek kiszolgálni az igényeket. Miután pedig egy nem éghető anyagról van szó, ezért tűzfalak építésére is remekül alkalmazható.

Tégla

A téglaépületeknek ugyan nem olyan masszív a szerkezete, mintha betonból készültek volna, azonban esetükben sem kell lemondani a többszintes építményekről. 1-2 szintes családi házakhoz ideális, de vasbeton tartószerkezettel még ennél is tovább mehetünk. Napjaink modern téglái természetes anyagból készülnek, emellett jó páraáteresztéssel és hőszigeteléssel rendelkeznek.

Ytong

A Ytong ugyan hazánkban még csak pár évtizede lett ismert, de maga a falazóanyag már csaknem egy évszázada jelen van Európában. A két lényeges tulajdonsága között említhető a könnyű súlya és kiváló hőszigetelése. A Ytong falszerkezetek jól variálhatók és egyszerű megépíteni őket, emellett a teherbírása is figyelemreméltó.

Megválaszolatlan kérdései merültek fel? Akkor bátran keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!

Ajánlatkérés