Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
+36 1 260 4487, +36 1 261 0920
Kosár

Kategóriák

A Metalloglobus immár három évtizede áll cégek és magánépítkezők rendelkezésére minőségi építőanyag értékesítésben. Kínálatunkban megtalálhatók mind a hagyományos, mind a korszerű építőanyagok egyaránt. Raktárkészletünkből gyors és folyamatos kínálatot biztosítunk partnereink számára kedvező feltételekkel: kérjen tőlünk ajánlatot!

Energiahatékonyság
Energiahatékonyság (6)
Energiahatékonyság (6)
Falazóanyag
Falazóanyag (48)
Falazóanyag (48)
Hő- és hangszigetelés
Hő- és hangszigetelés (138)
Hő- és hangszigetelés (138)
Falazóhabarcs
Falazóhabarcs (21)
Falazóhabarcs (21)
Vízszigetelés
Vízszigetelés (8)
Vízszigetelés (8)
Áthidaló
Áthidaló (52)
Áthidaló (52)
Hideg- és melegburkolás
Hideg- és melegburkolás (44)
Hideg- és melegburkolás (44)
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Homlokzati hőszigetelő rendszerek (21)
Homlokzati hőszigetelő rendszerek (21)
Tetőfedés
Tetőfedés (28)
Tetőfedés (28)
Színezők
Színezők (5)
Színezők (5)
Gipszkarton rendszerek
Gipszkarton rendszerek (96)
Gipszkarton rendszerek (96)
Cement és esztrichbeton
Cement és esztrichbeton (14)
Cement és esztrichbeton (14)
Álmennyezeti rendszerek
Álmennyezeti rendszerek (22)
Álmennyezeti rendszerek (22)

Építőanyagok a Metalloglobus kínálatában: miért minket válasszon?

Megbízható építőanyag kereskedés

Cégünk 97 éve állandó piaci jelenléttel, valamint több, mint 30 éves építőipari tapasztalattal büszkélkedhetünk. Ez idő alatt mindig a kiszámíthatóságot, a tervezhetőséget és a termékek, szolgáltatások kifogástalan minőségét tartottuk szem előtt. Stabil kül- és belföldi beszállítói háttérrel rendelkezünk, akikkel szemben ugyanúgy megköveteljük a megbízhatóságot. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy vevőkörünk igényeit minél teljesebben tudjuk biztosítani. Folyamatosan fejlesztjük berendezéseinket, szolgáltatásainkat, termékportfóliónkat, hogy mind jobb minőségű, igényes építőanyagokkal szolgálhassunk partnereink számára.

Prémium építőanyag kínálat

Nagy hangsúlyt fektetünk kereskedelmi kapcsolataink fenntartására és ápolására – ezt pedig többek között kiváló minőségű építőanyagokkal igyekszünk elérni. A Metalloglobus építőanyag kínálatában fellelhető raktári készleteket minden beszállítás során minőségellenőrzésnek vetjük alá. Cégünk ISO 9001-2000 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik – a rendszer továbbfejlesztése érdekében pedig előtérbe helyezzük a vevői észrevételeket, hogy ténylegesen méltók lehessünk vezető piaci pozíciónkra. Az általunk forgalmazott építőanyagok bizonyítottan kiállják az idő próbáját, amelyre több ezer sikeresen megvalósított projektünk szolgál referenciaként.

Széles választékból válogathat

Építőanyag repertoárunkból mindenki megtalálhatja amit keres – összesen 12 kategória áll partnereink rendelkezésre, hogy a teljes anyagigényüket egy kézből be tudják szerezni. Falazóanyagok, hő- és hangszigetelési termékek, vakolás, habarcs, áthidalók, hideg- és melegburkolási produktumok, homlokzati hőszigetelő-, gipszkarton- vagy álmennyezeti rendszerek és még számos egyéb termék esetén is bizalommal fordulhat hozzánk. Ön az építkezési munkálatokhoz szükséges összes építőanyagot megrendelheti a nap 24 órájában webáruházunkon keresztül. Amennyiben segítségre lenne szüksége az ideális építőanyag típust illetően, szakképzett kollégáink szívesen szolgának műszaki tanácsadással.

Kedvező építőanyag árak

A Metalloglobus építőanyag áruház kínálatában kiváló ár-érték arányú termékekkel várjuk ügyfeleinket. Tudjuk, hogy egy felújítás vagy egy nagyobb projekt sok pénzbe kerül, ezért törekszünk anyagjaink tekintetében trükkmentes, korrekt anyagi ellenértékek kiszabására. Cégünknél személyre szabott, rugalmas árképzést és egyedi ügyfélkezelést biztosítunk, valamint projekt finanszírozási lehetőségek is elérhetőek szolgáltatásaink között. Emellett cégünk visszavásárolja az építkezésből megmaradt anyagokat is, így a felhasználatlan építőanyagokra kiadott összegről sem kell lemondania.

Villámgyors házhoz szállítás

Tisztában vagyunk azzal, hogy az építőipari munkáknál sokszor szoros határidőkkel kell számolni, és nem ritkák az időközben megjelenő sürgős feladatok sem. Ha Önnek gyorsan szüksége lenne falazóanyagokra, fugázókra, cementre vagy bármilyen egyéb kiegészítőre, akkor jó helyen jár. Széleskörű raktárkészlettel– 4000 m2-es fedett raktár és 20 ezer m2-es szabadterület – rendelkezünk, ahonnan rekordidő alatt tudjuk kézbesíteni a megrendeléseket. Mindössze pár munkanapon belül házhoz szállítjuk Önnek a szükséges építőanyagokat. Szervezett logisztikánknak köszönhetően az egyedi igényeket is rövid időn belül ki tudjuk szállítani az ország bármelyik településére.

Metalloglobus: minden, ami építőipar

Üzleti céljaink között szerepel, hogy ügyfeleink teljes anyagigényüket, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat egy helyről tudják beszerezni. Kínálati palettánk több ezer termékből áll, illetve csomagajánlatok is elérhetőek weboldalunkon. Legyen szó minőségi acéltermékekről, kert- és mélyépítési termékekről vagy gépészeti anyagokról, tőlünk egyszerre beszerezhet minden kelléket munkálataihoz. Célunk, hogy gyorsan és teljeskörűen kiszolgálhassuk a hazai acél- és építőanyag kereskedelem összes reprezentánsát.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Keresse szakértő kollégáinkat: lépjen velük kapcsolatba!

Ajánlatkérés