Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
+36 1 260 4487, +36 1 261 0920
Kosár

Állásajánlatok

Gépjárművezető és raktáros
Terület: Logisztika
Bővebben
Értékesítési asszisztens
Terület: Értékesítés
Bővebben
Jelentkezz csapatunkba

A sikerért és a vevőink elégedettségéért dolgozunk.

Mi úgy tartjuk, hogy egy kereskedelemi cégnél az egyik fő érték a humán erőforrás, ezért az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a kollégáink motiválására és elégedettségére. A kellőképpen ambiciózus és a kereskedelemhez kedvet érző jelentkezőknek jó esélye van az érvényesülésre a Metalloglobusnál, Budapest egyik legnagyobb, dinamikusan fejlődő építőipari beszállítójánál. A "munkarotáció" egyrészt segít abban, hogy mindenki megtalálja az egyéniségének leginkább megfelelő munkakört, továbbá egyes területekről legalább az alapvető ismereteket megszerezhesse. A "képzés a munkában" lehetőséget nyújt a fiatalabb munkavállalóknak is arra, hogy anyagismeretben az elvárt szinthez rövid időn belül felzárkózzanak, egy adott termékcsoporthoz köthető területet a lehető legjobban elsajátítsanak és ténylegesen értsenek munkájukhoz. Mivel a cégünk még mindig a növekvő szakaszában jár, ezért a lelkes és motivált munkatársak előtt nem is sejtett lehetőségek nyílnak meg. Mindezek mellett cégen belüli és gyártók által szervezett szakmai oktatások és továbbképzések segítik a dolgozóink munkáját.

Ha úgy gondolod, hogy beleillesz a csapatba és részese szeretnél lenni egy folyamatosan fejlődő kereskedelmi vállalkozásnak, jelentkezz!

Minden álláskeresőnek sok sikert kívánunk!

Ajánlatkérés
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.