Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest,
Jászberényi út 57.
+36 1 260 4487, +36 1 261 0920
Kosár

Mapei Mapepur Winter G téli pisztoly hab 750 ml

Mapei Kft.
cikkszám: 68311228
kiszerelés: 750 ml
Rendelésre 2-3 munkanap

Univerzális szerelőhab, nyílászárókhoz és egyéb általános építési hézag kitöltéséhez, szigeteléséhez, hang és hő ellen alacsony hőmérsékleten.

Bővebben
Termék leírás

Univerzális szerelőhab, nyílászárókhoz és egyéb általános építési hézag kitöltéséhez, szigeteléséhez, hang és hő ellen alacsony hőmérsékleten.

Műszaki adatok:

Kiadósság: akár 45 liter.

Bedolgozási hőmérséklet: -10°C és +25°C között

A MAPEPUR WINTER FOAM M hővezető képessége: 0.039 W/(m K).
A MAPEPUR WINTER FOAM G hővezető képessége: 0.036 W/(m K).

Teljes kikeményedési idő: 1.5/5 óra.
Szín: sárga.
Kiszerelés: 750 ml-es flakon.

 Kiválóan tapad a legtöbb anyagon
Egykomponensű, CFC-mentes
Stabil, zártcellás szerkezet
Kiváló mechanikai, szigetelő- és hangszigetelő tulajdonság

A MapePUR Winter Foam rések és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgál az építőiparban és az üzemi rendszerekben használt sokféle építőelem és szerelvény között, alacsony hőmérsékleten.
A termék poliuretán előpolimert, habosítószereket és speciális adalékokat tartalmaz, valamint mentes az ózonréteget károsító CFC-ktől. A kinyomott termékek a levegő páratartalmával érintkezve kitágulnak, majd rövid időn belül megkeményednek és stabil, zártcellás szerkezetet képeznek, mely kiváló mechanikai, szigetelő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.
Vízhatlan és ellenáll a -40 °C és +90 °C közötti hőmérsékletnek, a párának és az öregedés hatásainak. Jól tapad az építőiparban általában használt valamennyi anyaghoz, pl. a téglához, betonhoz, gipszhez, fához, fémhez, üveghez, polisztirolhabhoz, PVC-hez és a merev poliuretánhabhoz, továbbá ellenáll a penészképződésnek. Miután megkeményedett, a MapePUR Winter Foam vágható, csiszolható, gyalulható, fúrható, cementalapú termékekkel vakolható, illetve festhető. A német DIN 4102 szabvány szerint a termékek a B3 tűzveszélyességi osztályba tartoznak.
Nem tapad polietilénhez, szilikonhoz, illetve Teflonhoz, továbbá megkeményedés után a felület megóvása érdekében védeni kell a közvetlen UV-sugárzástól. A hab tágulása függ a kitöltendő üreg vagy rés méretétől és formájától, az aljzat nedvességtartalmától, a flakon hőmérsékletétől és a flakonban található összetevők elkeveredésének mértékétől.

További termékek
Ajánlatkérés
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.